Fa bani online la cateva click-uri distanta

Cum este criză de joburi şi totuşi lumea are nevoie de bani de ce să muncească prea mult pentru ei cand poate să-i facă simplu stând pe un scaun în faţa calculatorului îngurgitând o pizza sau orice altceva ce face fundu mare.
Acum ai ocazia, te inscrii şi primesti $ pentru fiecare click din secţiunea View Ads; când faci suma minimă, dai request payout, plata se face instant. Dupa primele 100 clickuri castigi bani de la referralii adusi de tine.
Acceseaza link-ul acesta si vei fi platit pentru fiecare site vizitat. Totul este foarte simplu si nu necesita mult timp!
Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe fiecare site din lista (View Advertisements) şi să aştepţi 30 secunde. Vei fi plătit cu 0,01$ pentru fiecare site vizitat de tine şi cu 0,005$ pentru fiecare site vizitat de către persoanele care s-au înscris prin recomandarea ta (referrals), de asemenea situ-l îţi pune la dispozitie posibilitatea de închiriere a referalilor.
Dupa ce ai adunat minim 2$ poti sa ceri sa fii platit iar plata se va face INSTANTANEU într-un cont deschis de tine pe http://www.alertpay.com (de acolo banii pot fi transferati pe un card Visa sau MasterCard), dar să nu uiţi să declari banii la fisc ca altfel ai sa fii pus la zid şi împuşcat.

Uite un exemplu simplu:
- In fiecare zi vizitezi 4 site-uri/zi = 0,04$
- 50 de persoane recomandate de tine sau închiriate de pe site viziteaza si ei 4 site-uri/zi = 1$
- Astfel tu caştigi în fiecare zi = 1.04$
- În fiecare săptămână aduni = 7.28$
- Iar la sfarşitul lunii ai adunat = 29.17$

Nu sunt mulţi bani, dar dacă reuşeşti să aduni mai multe persoane poţi să faci de strictul necesar de fastfood necesar fundului tau să stea liniştit în pat.
Atentie ca membru nou daca nu dai nici un click in primele 72 ore ti se va sterge contul automat ! Dupa inscriere ai acces la chat si la forum in mai multe limbi inclusiv romana poti afla diferite sfaturi, strategii.Succes !
Şi să nu uit, pentru acest job Nu trebuie sa aplici C.V.-ul aici ci doar sa te inregistrezi aici şi după ce te loghezi apesi "View Advertisements" şi click-uişti pe linkurile cu reclame.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce spune ciocolata preferata depre tine

UPC se revanseaza

Atentie la jocul Balena Albastra